- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté de butternut au râpé de jambon
Velouté de butternut au râpé de jambon
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 butternut
2 petites pommes de terre
20 cl de crème liquide entière
1 càs de paprika
Poivre
Sel de céleri
75 g de râpé de jambon
Bereiding
Stap 1 /5
Éplucher, couper en dés et laver le butternut et les pommes de terre.
Stap 2 /5
Mettre 20 cl d'eau dans la cuve, mettre les légumes coupés dans le panier vapeur et lancer la cuisson sous pression pour 10 à 12 mn. Les légumes doivent être très cuits et fondants.
Stap 3 /5
Mettre les légumes dans le bouillon de la cuve. Mixer.
Stap 4 /5
Ajouter la crème et les épices selon votre goût. Mixer à nouveau.
Stap 5 /5
Servir dans de jolis bols et parsemer de râpé de jambon.







