- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tripes à la mode de Caen revisitée
Tripes à la mode de Caen revisitée
- Totale tijd 27min
- 10min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 Gros échalions émincés
1 Cuillère à soupe d'huile d'olive
500 g De tripes à la mode de Caen sous vide
200 g De pulpe de tomates
500 ml De bouillon de poule dégraissé
100 ml De vin blanc moelleux
150 g De rien long grain
100 g De rondelles de carotte
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Faire rissoler les échalions dans l'huile d'olive jusqu'à ce qu'ils soient dorés, mode rissolage moyen
Stap 2 /4
Ajoutez le riz bien mélanger jusqu'à ce que le riz devienne translucide
Stap 3 /4
Ajouter les tripes, le bouillon, le vin, la pulpe de tomates, les carottes. Lancer le mode haute pression pendant 14 minutes.
Stap 4 /4
Saler et poivrer selon les goûts. Maintien au chaud jusqu'à dégustation.








