- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tomates farcies et son risotto
Tomates farcies et son risotto
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Échalote
350 g Haché de porc
1 càs Herbes de provence
300 g Riz
4 Tomates
Sel
Poivre
1 Cube de bouillon de volaille
50 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /8
Éplucher et hacher l'echalotte
Stap 2 /8
Mélanger le haché de porc, l'échalote hachée, les herbes de Provence, le sel et le poivre.
Stap 3 /8
Couper le couvercle des tomates, les vider et réserver la chair.
Stap 4 /8
Remplir les tomates de farce et remettre le couvercle. Réserver
Stap 5 /8
Hacher la chair de tomates puis la mélanger au riz. Verser le mélange dans la cuve du cookeo.
Stap 6 /8
Préparer le bouillon en ajoutant le cube de bouillon de volaille dans l'eau bouillante.
Stap 7 /8
Poser les tomates sur le riz et verser le bouillon.
Stap 8 /8
Lancer la cuisson sous pression pendant 8 minutes.







