- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tomate aux oeufs haricots verts et champignons
Tomate aux oeufs haricots verts et champignons
- Totale tijd 29min
- 20min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Tomates
1 Oignon
2 Gousses d'ail
4 Oeufs
150 g Haricots verts
150 g Champignons frais
8 càc Parmesan
8 càc Chapelure
12 Olives noires hachées
2 càs Persil
2 càs Huile d'olive
Sel
Poivre
100 ml Fond de veau
Bereiding
Stap 1 /6
Vider les tomates. Garder la chaire et le jus
Stap 2 /6
Garnir les tomates avec la chapelure et le parmesan. 2 cac de chaque par tomate
Stap 3 /6
Casser un oeuf dans chaque tomate. Saler. Poivrer
Stap 4 /6
Mettre l'huile dans la cuve et faire colorer l'ail et l'oignon préalablement hachés
Stap 5 /6
Ajouter la chaire des tomates,les haricots verts, le persil, les champignons,sel,poivre et les olives. Faire rissoler 4 mn
Stap 6 /6
Ajouter le fond de veau et déposer les tomates recouvertes de leurs chapeaux. Cuisson sous pression 3 mn








