- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tofu et champignons à la chinoise
Tofu et champignons à la chinoise
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g De tofu extra-ferme
200 g De shiitake frais ou de pleurotes
1 Cébette
1 càc De gingembre râpé
2 càs D'huile de tournesol
2 càs De sauces aux haricots noirs et l'ail
2 càs De sauce soja
Bereiding
Stap 1 /3
Coupez les shiitakés en quatre. Coupez le tofu en cubes de 2 cm environ. Coupez la cébette en fins petits bâtonnets.
Stap 2 /3
Faites revenir les champignons, le tofu et le gingembre 3 min environ avec l'huile dans la cuve du Cookeo en mode dorer.
Stap 3 /3
Ajoutez les sauces et 20 cl d'eau. Lancez le mode cuisson sous pression pour 4 min. Parsemez de cébette et servez aussitôt.







