- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Terrine de porc aux pruneaux
Terrine de porc aux pruneaux
- Totale tijd 27min
- 15min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
30 g Lardons (natures ou fumés)
30 g Rillettes de bonne qualité (moins grasses)
80 g Échine de porc hachée
25 g Pruneaux dénoyautés taillés en dés
1 cl Armagnac (option)
1 gousse Ail pelé, dégermé et haché (option)
15 g Chapelure
Sel
Poivre
Muscade
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Dans un récipient, mélanger tous les ingrédients. Répartir équitablement dans les verrines en tassant bien.
Stap 3 /5
Fermer les verrines avec leur couvercle. Les placer dans la cuve avec 20 cl d'eau.
Stap 4 /5
Cuisson haute pression : 12 min.
Stap 5 /5
Placer au frais pour servir froid (idéalement une nuit).






