- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- St-Jacques rôties au Chablis
St-Jacques rôties au Chablis
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
21 Noix de St Jacques
30 g Beurre
600 g Blancs de poireaux lavés, coupés en carrés de 5 mm
240 g Potimarron pelé, coupé en cubes de 5 mm de côté
13 cl Chablis (ou autre vin blanc)
3 pincée Piment d'Espelette
4 càs Crème fraîche entière épaisse
3 pincée Mélange 4 épices
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Laver et couper les blancs de poireaux en carrés de 5 mm.
Stap 3 /8
Saler les noix de St-Jacques. Mettre le beurre dans la cuve.
Stap 4 /8
Faire dorer les noix de St-Jacques 1 min sur chaque face. Débarrasser. Ajouter les légumes. Laisser étuver 2 min.
Stap 5 /8
Déglacer avec le vin. Ajouter le 4-épices et le piment. Saler et poivrer.
Stap 6 /8
Cuisson sous pression.
Stap 7 /8
Ajouter la crème. Replacer les noix de St-Jacques 1 min sur les légumes.
Stap 8 /8
Servir !




