- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gebraden sint-jakobsvruchten met Chablis
Gebraden sint-jakobsvruchten met Chablis
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
21 Sint-jakobsvruchten
30 g Boter
600 g Preiwit, gewassen, in vierkante stukjes van 5 mm gesneden
240 g Pompoen, geschild, in blokjes van 5 mm gesneden
13 cl Chablis (of andere witte wijn)
3 snuifje Espelettepeper
4 el Dikke, volle room
3 snuifje Vierkruidenpoeder
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Was de preiwitten en snijd ze in stukjes van 5 mm.
Stap 3 /8
Breng de sint-jakobsvruchten op smaak met zout.Doe de boter in de pot.
Stap 4 /8
Laat de sint-jakobsvruchten 1 min bruinen aan elke kant.Haal ze uit de kuip.Voeg de groenten toe.Laat 2 min smoren.
Stap 5 /8
Deglaceer met de wijn.Voeg het vierkruidenpoeder en het pepertje toe.Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6 /8
Snelkookfunctie.
Stap 7 /8
Voeg de room toe.Leg de sint-jakobsvruchten 1 min terug op de groenten.
Stap 8 /8
Dien op!