- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Spirelli à la mexicaine
Spirelli à la mexicaine
- Totale tijd 23min
- 5min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g De spirelli 11min
1 Oignon
1 Demi poivron rouge
1 Demi poivron jaune
1 Petite boîte de maïs
1 Grosse tomate
150 g De chorizo
1 càs D’épices mexicaine
1 pincée De sel
1 pincée De poivres
600 ml D’eau
2 Cubes bouillon de légumes
Bereiding
Stap 1 /4
Commencer par nettoyer tous les légumes, Couper l’oignon en brunoise, Faites demain avec la tomate est le chorizo.
Stap 2 /4
Faites revenir l’oignon et le chorizo dans une cuillère à soupe d’huile d’olive.
Stap 3 /4
Ajoutez le reste des ingrédients dans la cuve du Cookeo, et lancer la cuisson sous pression pour six minutes.
Stap 4 /4
Cuire les spirellis








