- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Spaghettis aux crevettes à la crème d épinards
Spaghettis aux crevettes à la crème d épinards
- Totale tijd 19min
- 3min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Spaghettis
400 g Crevettes
400 g Épinards
1 Yaourt grec
20 g Crème fraîche épaisse
2 Échalotes
2 càs Ail semoule
2 càc Curry
2 càs Huile d olive
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Faire rissoler les échalotes avec l huile d olive pendant le préchauffage puis les crevettes, curry et l ail pendant 2 min
Stap 2 /4
Ajouter les épinards les faire fondre pendant environ 5 min toujours en rissolage fort
Stap 3 /4
Faire cuire al denté les spaghettis à côté environ 9 min
Stap 4 /4
Dans le cookeo saler et poivrer bien mélanger Rajouter le yaourt et la crème bien mélanger 5min en maintien au chaud








