- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sot l'y laisse de dinde à la moutarde
Sot l'y laisse de dinde à la moutarde
- Totale tijd 25min
- 8min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
450 g De Sot l'y laisse de dinde
25 cl De crème liquide (amande la Mandorle)
1 càs De Moutarde
100 g De Carottes cuisinées et surgelées
100 g De Haricots Verts surgelés
De Persil
De Paprika
1 càc De Maïzena
1 càs D'huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients, couper la viande en morceaux.
Stap 2 /5
Dorer la viande 7 min dans un peu d'huile d'olive
Stap 3 /5
Préparer la sauce en mélangeant crème, moutarde, paprika et persil
Stap 4 /5
Stopper le mode dorer, verser la sauce, les carottes et les haricots verts dans la cuve et faire cuire 5 min sous pression
Stap 5 /5
Laisser mijoter 5 min en mode maintien au chaud et ajuster la sauce avec la maïzena tamisée si besoin.







