- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Seiche et crevette à la mexicaine
Seiche et crevette à la mexicaine
- Totale tijd 47min
- 40min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 kg Seiches surgelées
1 Oignon
150 g Chorizos
1 Poivron
150 g Crevettes surgelées
400 g Chair de tomates
1 càc Paprika
10 cl Vin blanc
3 càs Maïzena
Thym
Bereiding
Stap 1 /6
Décongeler les seiches et les crevettes. Pendant ce temps, hacher l'oignon, couper le chorizo en petit cube et couper en lamelle le poivron.
Stap 2 /6
Faire dorer l'oignon le poivron et le chorizo pendant 4 minutes.
Stap 3 /6
Ajouter les crevettes. Dorer pendant 3 minutes.
Stap 4 /6
Ajouter la chair à tomate et les épices. Dans un récipient, mélanger le vin et la maïzena et ajouter le mélange dans la cuve. Mélanger le tout.
Stap 5 /6
Ajouter les seiches et mélanger. Mettre en mode cuisson sous pression pendant 7 minutes.
Stap 6 /6
Servir avec du riz.







