- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sauté de poulet au chorizo et olives
Sauté de poulet au chorizo et olives
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
5 personnes
700 g De blanc de poulet
150 g De chorizo
160 g D'olives vertes dénoyautées
2 Gousses d'ail
1 Échalote
400 g de pulpe de tomate
1 Poivron rouge
1 pincée Sel et poivre
1 pincée De thym
400 g D'eau
2 càs D'huile d'olive
100 g De lardons allumettes fumés
Bereiding
Stap 1 /3
Faire revenir l'ail et l'échalote dans l'huile d'olive. Couper le poulet en cubes, le chorizo en petits morceaux et le poivron rouge en lamelles. Alouter dans la cuve. Faire dorer 3/4 minutes.
Stap 2 /3
Ajouter le reste des ingrédients. Mélanger. Cuisson sous pression 15 minutes
Stap 3 /3
Faire cuire du riz à part pour l'accompagnement.







