- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sauté de porc à la moutarde et champignons
Sauté de porc à la moutarde et champignons
- Totale tijd 45min
- 10min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
400 g De sauté de porc
60 g De champignons
2 Oignons
1 càs De moutarde douce
1 càs De fond de veau
15 cl D'eau
20 cl De crème semi épaisse
Ail
Persil
Sel
Poivre
Huile de tournesol
Bereiding
Stap 1 /7
Émincer les oignons et les champignons
Stap 2 /7
Durant le préchauffage, faites revenir les oignons dans un fond d'huile
Stap 3 /7
Une fois le préchauffage finit, mettre le sauté de porc et laisser dorer pendant 5min
Stap 4 /7
Quand le porc est bien doré, rajouter les champignons, l'eau, le fond de veau, la moutarde, l'ail, le persil, le sel et le poivre
Stap 5 /7
Mettre sous pression 35 min
Stap 6 /7
Rajouter la crème
Stap 7 /7
Ajustez l'assaisonnement si besoin. Bon appétit !







