- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sauté d'agneau aux pâtes
Sauté d'agneau aux pâtes
- Totale tijd 21min
- 10min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
120 g Pâtes type trofie crues
400 g Gigot d'agneau en dés de 3 cm
200 g Tomates cerise coupée en 2
2 Gousse d'ail hachées
Sel,poivre
2 càc D'huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /3
Cuire les pâtes al dente 9 minutes dans une casserole d'eau salée, égouttez en réservant une tasse d'eau de cuisson
Stap 2 /3
Faire chauffer l'huile en mode dorer. Saisir les dés de viande 3 minutes en remuant. Saler, poivrer, puis ajouter les tomates cerise, l'ail et cuire 2 minutes en remuant
Stap 3 /3
Versez les pâtes dans la cuve, ajoutez 1 à 2 Cs d'eau de cuisson réservée, mélangez et lancez le mode maintien au chaud pour 2 minutes, rectifiez l'assaisonnement






