- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Saucisse de morteau au vin blanc et aux pommes de terre
Saucisse de morteau au vin blanc et aux pommes de terre
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1.2 kg Pommes de terre
1 Oignon
1 Saucisse de Morteau
40 cl Eau
1 Bouillon de boeuf
40 cl Vin blanc
1 càc Herbes de provence
1 càs Concentré de tomate
Poivre
10 g Beurre
1 Gousse d’ail
Bereiding
Stap 1 /4
Éplucher les pommes de terre et les couper en cube de 2 cm. Éplucher et émincer l’oignon
Stap 2 /4
Faire fondre le beurre en mode doré. Ajouter la saucisse et la faire revenir sans la piquer. Au bout de 2 mn, ajouter l’oignon émincé et le faire revenir avec la saucisse
Stap 3 /4
Ajouter le concentré de tomate, le vin blanc, l’eau avec le bouillon, les herbes de Provence et mettre sous pression 15mn
Stap 4 /4
Sortir la saucisse et la couper en morceaux. Bonne dégustation !







