- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sauce au reblochon
Sauce au reblochon
- Totale tijd 23min
- 10min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
5 cl Vin blanc
20 cl Crème semi-épaisse
Oignons
1/2 reblochon
1 càc Huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /6
Émincer l’oignon
Stap 2 /6
Retirer la croûte du reblochon et le couper en morceaux
Stap 3 /6
Faites revenir l’oignon dans l’huile d’olive
Stap 4 /6
Ajouter le vin et la crème jusqu’à petite ébullition
Stap 5 /6
Rajouter les morceaux de reblochon. Remuer le mélange jusqu’à ce que le fromage soit bien incorporé à la crème.
Stap 6 /6
C’est prêt







