- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rougets à la provençale
Rougets à la provençale
- Totale tijd 22min
- 20min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Rougets barbet de 175 g grattés, vidés
400 g Tomates pelées et hachées
30 Olives noires dénoyautées
1 Oignon(s) pelé et ciselé
10 filet Anchois au sel
2 càs Huile d'olive
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Rincer les rougets et bien retirer toutes les écailles. Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Colorer légèrement l'oignon. Ajouter les tomates, les olives, 5 cl d'eau. Cuire jusqu'à obtenir une compotée.
Stap 4 /6
Ajouter les rougets. Saler et poivrer.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression
Stap 6 /6
Verser dans un plat. Garnir des anchois hachées.