- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rougets à la provençale
Rougets à la provençale
- Totale tijd 22min
- 20min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 unité Rougets barbet de 175 g grattés, vidés
200 g Tomates pelées et hachées
15 unité Olives noires dénoyautées
0.5 unité Oignon(s) pelé et ciselé
5 filet Anchois
1 càs Huile d'olive
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Hacher l'oignon
Stap 3 /7
Rincer les rougets et bien retirer toutes les écailles. Verser l'huile dans la cuve.
Stap 4 /7
Colorer légèrement l'oignon. Ajouter les tomates, les olives, 5 cl d'eau. Cuire jusqu'à obtenir une compotée.
Stap 5 /7
Ajouter les rougets. Saler et poivrer.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression
Stap 7 /7
Verser dans un plat. Garnir des anchois hachées.






