- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rôti de dinde citonné aux olives
Rôti de dinde citonné aux olives
- Totale tijd 59min
- 10min
Voorbereidingstijd - 49min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
41 personnes
700 g De rôti de dinde
1 Demi boite d'olive vertes dénoyautées
1 Oignon coupé en quartier
2 càs D'huile d'olives
25 cl d'eau
2 càs Poudre de bouillon de légumes
1 Citron pressé
Poivre
Thym
Romarin
Fécule de maïs
1 Feuille de laurier
Bereiding
Stap 1 /5
En mode rissolage moyen Ajouter l'huile, l'oignon, les faire dorer puis les réserver
Stap 2 /5
Ajouter le rôti et le faire dorer sur toutes les faces
Stap 3 /5
Rajouter l'oignon, le jus citron, le thym, le romarin, le laurier, le poivre, les olives
Stap 4 /5
Mélanger dans un bol l'eau et la poudre de bouillon de légumes et l'ajouter dans le cookéo.
Stap 5 /5
Tamiser la fécule maïs et mélanger avec tous le reste. En mode haute pression faire cuire 35 minutes








