- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rizotto aux légumes verts
Rizotto aux légumes verts
- Totale tijd 18min
- 8min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
100 g haricots verts
80 g Petits pois
80 g Pousses d'épinards
20 g De pesto
250 g Riz aborio
1 Oignon émincé
15 Cl vin blanc
50 cl de bouillon de légumes
20 g Beurre
Parmesan
Bereiding
Stap 1 /5
En mode dorer faire fondre le beurre. Ajouter les oignons, faire dorer 2 min. Puis ajouter le riz 2mn.
Stap 2 /5
Ajouter le vin blanc et le pesto. Mélanger
Stap 3 /5
Ajouter les légumes et le bouillon de légumes. Saler et poivrer
Stap 4 /5
Mettre en mode cuisson sous pression, 8 mn de cuisson
Stap 5 /5
Lorsque la cuisson est terminée saupoudrer avec du parmesan







