- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz façon indienne au poulet
Riz façon indienne au poulet
- Totale tijd 23min
- 5min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
3 Filets de poulet
4 Graines de Cardamome
1 càc Curcuma
1 càc Cannelle
1 càc Garam massala
1 càc Sel
330 g Riz basmati
1 Oignon
2 càc Huile
2 Feuilles de laurier
450 ml Eau
4 càc Ciboule
Bereiding
Stap 1 /7
Émincés l'oignon et les filets de poulet
Stap 2 /7
Faire revenir les oignons dans l'huile. Ajouter les épices et les feuilles de laurier
Stap 3 /7
Ajouter les filets de poulet et le sel. Bien mélanger et faire rissoler
Stap 4 /7
Laver le riz plusieurs fois, l'égoutter.
Stap 5 /7
Ajouter le riz et l'eau. Mélanger
Stap 6 /7
Lancer la cuisson
Stap 7 /7
Ajouter la ciboule dans chaque assiette (1cc par assiette)








