- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz à l'égyptienne
Riz à l'égyptienne
- Totale tijd 27min
- 20min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
300 g Riz basmati rincé
450 g Queues de gambas décortiquées surgelées
300 g Epinards lavés et hachés très finement
3 verre Verre Persil lavé et haché très finement
3 gousse Ail pelée et dégermée
6 feuille Feuille de Laurier
1 càc Cannelle en poudre
2 càs Huile végétale
60 cl Eau
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Préparation des ingrédients.
Stap 2 /6
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Ajouter les gambas, le persil, les épinards et l'ail. Mélanger et cuire pour réduire le volume.
Stap 4 /6
Ajouter les autres ingrédients. Saler, poivrer.
Stap 5 /6
Temps de cuisson : 7 mn
Stap 6 /6
Savourer.






