- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz à la tomate et crevettes
Riz à la tomate et crevettes
- Totale tijd 21min
- 10min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
3 càs Huile d’olive
300 g Crevettes
3 Ail
360 g Riz Arborio
3 càs Concentré de tomates
600 g Tomates concassées
3 càs Jus de citron
90 cl Bouillon de légumes
60 g Beurre
60 g Roquette
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Faire cuire les crevettes. Réserver. Mettre l’ail dans la cuve et faire rissoler. Ajouter le riz, mélanger.
Stap 4 /6
Ajouter le concentré de tomates, les tomates concassées et le jus de citron. Mélanger. Verser le bouillon.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression
Stap 6 /6
Ajouter le beurre et les crevettes pour les réchauffer. Servir avec la roquette.







