- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz à la sauce tomate et chipolatas
Riz à la sauce tomate et chipolatas
- Totale tijd 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
2 personnes
3 Chipolatas
90 g Riz
400 g Coulis ou pulpe de tomates
100 ml Vin blanc
1 càs Huile d'olive
1 Cube bouillon de volaille
100 ml D'eau
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /2
Programmer le cookeo en mode dorer. Couper les chipolatas en tronçon
Stap 2 /2
A la fin du temps verser le riz, mélanger. Puis ajouter le vin blanc, la sauce tomate, le cube de volaille, l'eau, le sel et le poivre et programmer l'appareil en cuisson express 6 minutes.








