- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz à la crème
Riz à la crème
- Totale tijd 35min
- 5min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
2 personnes
1 càs Huile d’olive
250 g Champignons
200 g Lardons fumés
200 g Riz
40 cl Eau
3 càs Crème fraîche
Bereiding
Stap 1 /6
Éplucher et couper les champignons
Stap 2 /6
Verser 1 cuillère à soupe d’huile d’olive
Stap 3 /6
Ajouter les champignons et les lardons, durant le temps de cuisson n’hésitez pas à mélanger
Stap 4 /6
Une fois la cuisson terminé, versez dans la cuve 40 cl d’eau et 200 g de riz (le même type de verre) ainsi qu’une petite cuillère à café de gros sel
Stap 5 /6
Lancez la cuisson sous haute pression pendant 5min
Stap 6 /6
Une fois la cuisson sous haute pression terminée, ajouter 3 cuillères de crème fraîche, mélangez et maintenez au chaud jusqu’à servir








