- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rissoto lardon carotte
Rissoto lardon carotte
- Totale tijd 16min
- 5min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz à risotto
6 cl Vin blanc
70 cl D eau avec deux kub or
3 Carotte
1 Blanc de poireau
2 Barquettes d allumette de lardon fumé
1 càs De creme entiere epaisse
1 Oignon
2 Champignons
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre le cookeo en mode dorage, le temps du préchauffage : coupez les carottes, le poireau, les oignons. Faites chauffer l'eau avec deux kub or dans une casserole
Stap 2 /4
Mettre à dorer les oignons et lardons, ajouter le riz avant que ca soit doré , jusqu'à qu'il soit translucide.
Stap 3 /4
Ajoutez les carottes, poireau, champignon, vin blanc, bouillon, poivrez. Mettez sous pression pour 6 minutes
Stap 4 /4
À la fin de la cuisson ajoutez une cuillère à soupe de crème fraîche, parmesan. Régalez vous :)






