- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rundvlees met veenbessen
Rundvlees met veenbessen
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
600 g Boeuf bourguignon
7 tl MAGGI-kalfsfond
250 g In schuifjes gesneden wortels
200 g Spekjes
200 g Zilveruitjes
25 cl Rode wijn
3 el Veenbessen
1 el Olie
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Hak de ajuin fijn.
Stap 3 /7
Voeg het rundvlees en de spekjes toe.
Stap 4 /7
Bak het rundvlees en de spekjes gedurende 5 minuten. Voeg wat olie toe, en laat het voor 5 minuten bakken.
Stap 5 /7
Voeg alle ingrediënten toe, behalve de veenbessen, en breng op smaak met peper. Roeren.
Stap 6 /7
Onder druk laten koken
Stap 7 /7
Voeg de veenbessen toe. Laat het goudbruin bakken voor 3 min. zodat de saus zich kan binden. Serveer met verse tagliatelle. Eet smakelijk!
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
