- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risottos aux poivron et chorizo
Risottos aux poivron et chorizo
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
400 g Riz à risotto
1 Chorizo entier
1 Oignon
1 Gros poivron rouge
60 cl Bouillon de légumes
25 g Beurre
250 g Mascarpone
Bereiding
Stap 1 /3
Mettez le beurre, l'oignon émincé, les poivrons émincés dans la cuve et remuez pendant 5 min sans attendre la fin du préchauffage.
Stap 2 /3
Ajoutez le riz et le chorizo coupé en petits morceaux en remuant quelques instants. Assaisonnez, versez le bouillon et mélangez. Désactivez la fonction dorer et revenez au mode manuel. Sélectionnez la fonction cuisson sous pression, programmez la minuterie à 10 min, puis départ immédiat. Fermez et verrouillez.
Stap 3 /3
Ajouter le Mascarpone, mélanger et fermé pendant 1min








