- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto tomates séchées et chorizo
Risotto tomates séchées et chorizo
- Totale tijd 29min
- 15min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 oignon
300 g riz arborio
5 cl huile d'olive
8 cl vin blanc
90 cl bouillon de volaille
50 g parmesan
80 g tomates séchées
80 g chorizo
Basilic
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /3
Émincez l'oignon et mettez le dans la cuve avec l'huile d'olive en mode dorer.
Stap 2 /3
Rajoutez ensuite le riz, le bouillon et le vin blanc. Passez en mode cuisson rapide pendant 12 minutes.
Stap 3 /3
Rajoutez les tomates séchées, le chorizo coupé en fines lamelles, le parmesan, basilic, sel et poivre. Remuez puis passez en mode maintien au chaud pendant 2 minutes.






