- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto tomate, parmesan et basilic
Risotto tomate, parmesan et basilic
- Totale tijd 22min
- 10min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz à risotto
300 g Tomates cerises
400 g Tomates concassées
100 g Parmesan
1 Echalote
12 cl Vin blanc
80 cl Bouillon volaille
3 Brins de basilic
2 càs Huile olive
Bereiding
Stap 1 /7
Coupez les tomates cerises en 2 et les faire revenir dans la cuve en mode dorer pendant 1 min avec 1 cas d’huile
Stap 2 /7
Réservez sans rincer la cuve
Stap 3 /7
Faire revenir l’échalote ciselée avec 1 cas d’huile pendant 1 min
Stap 4 /7
Ajouter le riz en mélangeant puis le vin Laisser s’evaporer
Stap 5 /7
Ajouter le bouillon, le concassé de tomates et les tiges de basilic avant de lancer la cuisson sous pression
Stap 6 /7
Incorporer les tomates cerises et le parmesan râpé au risotto cuit
Stap 7 /7
Servir aussitôt








