- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto fondant à la courge
Risotto fondant à la courge
- Totale tijd 18min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 3min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
150 g Riz à risotto
300 g Courge butternut
2 Échalotes
1 Cube de poule
10 cl Vin blanc
40 cl Eau
8 Tranches fromage à raclettes
1 pincée Poivre
2 càs Huile olive
Bereiding
Stap 1 /4
Ciseler les échalotes et couper la courges en petits cubes après l'avoir épluché.
Stap 2 /4
En mode dorer, faite revenir dans de l'huile d'olive les échalotes 1 à 2 minutes. Ajouter la courge le riz et bien melanger
Stap 3 /4
Verser le vin, le cube émietté et l'eau. Passer en mode cuisson sous pression 10 minutes
Stap 4 /4
Oui fois prêt poser les tranche de fromage, laisser fondre tranquillement et server avec une pincée de poivre. Dégustez






