- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto Express Parmesan et Safran
Risotto Express Parmesan et Safran
- Totale tijd 19min
- 3min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Riz pour risotto
2 Oignons
1 pincée De filaments de safran
1 Noix de beurre demi sel
20 cl Vin blanc
1 Cube bouillon de volaille
100 g Parmesan
30 cl Eau
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre le cookeo sur mode rissolage moyen. Pendant le temps de préchauffage, émincez les oignons .
Stap 2 /4
Une fois prêt , faites revenir les oignons avec du beurre demi sel env 5mn Puis ajoutez le riz à risotto. Bien mélangez et attendre un peu que le riz deviennent un peu translucide. ( 3mn )
Stap 3 /4
Arrêter le mode rissolage , ajoutez le vin blanc et l’eau , le cube émietté, sel et poivre et les pistils de safran et mettre sous pression pour 8mn.
Stap 4 /4
Après la cuisson , ajoutez le parmesan avec du beurre demi sel et bien mélanger le tout pour que le parmesan puisse fondre.








