- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto de saumon frais , blette et champignons
Risotto de saumon frais , blette et champignons
- Totale tijd 34min
- 15min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 Blette
230 g Champignons de paris
1 Oignon
1 Bouquet garni
1 Cube de bouillon de légumes
375 ml Eau
150 g Riz à Risotto
2 càs Huile de colza
50 g Beurre
2 Pavés de saumon
Bereiding
Stap 1 /5
Couper la blette en cubes , émincer l'oignon , trancher les champignons de paris
Stap 2 /5
Préparer le bouillon de légumes,
Stap 3 /5
Fondre le beurre ainsi que l'huile de colza, mettre l'oignon émincé à doré 2 minutes , mettre les deux pavés de saumon , 1 minutes sur chaques côtés , ensuite les retirer .
Stap 4 /5
Mettre dans l'appareil : blette , champignons , riz à Risotto , le bouquet garni ainsi que le bouillon , bien mélanger Disposer les deux pavés de saumon au dessus.
Stap 5 /5
Bon appétit à tous 🤗







