- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto chorizo et tomates séchées
Risotto chorizo et tomates séchées
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Riz risotto
125 g Chorizo en dés
1 Oignon
Huile d’olive
Kub Or
60 cl D’eau
125 g Tomates séchées
1 pincée Piment d'espette
2 càs Crème fraîche épaisse
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /3
En mode manuel cuisson classique → dorer : Mettez le filet d’huile d’olive avec l'oignon, le chorizo en dés et tomates séchées pendant 5 minutes
Stap 2 /3
Ajoutez le riz en remuant et versez le bouillon (Kub Or et les 60CL d’eau). Mettez une pincée de piment d’espelette, sel et poivre. Activez le mode cuisson sous pression pendant 10 minutes.
Stap 3 /3
Une fois la cuisson sous pression terminée ajouter la crème fraîche épaisse. Bon appétit !







