- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto chorizo champignons
Risotto chorizo champignons
- Totale tijd 16min
- 3min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
240 g Riz arborio
2 Échalotes
100 g Chorizo
200 g Champignons
100 ml Vin blanc
550 ml Bouillon de poule
Parmesan
2 càs Mascarpone
Bereiding
Stap 1 /5
Faites dorer le chorizo, les échalotes, et les champignons préalablement coupés dans un peu d'huile
Stap 2 /5
Rajoutez le riz, jusqu'à ce qu'il devienne translucide
Stap 3 /5
Rajoutez le vin blanc jusqu'à évaporation
Stap 4 /5
Rajoutez ensuite le bouillon en mode cuisson sous pression durant 10 min
Stap 5 /5
A la fin de la cuisson rajoutez le mascarpone et du parmesan puis mélangez







