- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto met rode wijn en Portobello paddenstoelen
Risotto met rode wijn en Portobello paddenstoelen
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
4 el Olijfolie
6 Portobello paddenstoelen
1 Ui
320 g Risottorijst
12 cl Rode wijn
120 cl Groentenbouillon
40 g Ongezouten boter
40 g Geraspte Parmezaanse kaas
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /9
Plaats de spatel in de kom.
Stap 3 /9
Giet de olijfolie in de kom.
Stap 4 /9
Voeg de uien, paddenstoelen, rijst en zout toe. Bak 4 minuten.
Stap 5 /9
Voeg de rode wijn toe en laat 1 minuut inkoken.
Stap 6 /9
Voeg de groentenbouillon toe.
Stap 7 /9
Laat de risotto koken.
Stap 8 /9
Voeg de boter en de Parmezaanse kaas toe en kook 2 minuten.
Stap 9 /9
Pas het kruiden naar smaak aan. Serveer warm.