- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto aux champignons
Risotto aux champignons
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
150 g Riz à risotto
200 g Champignons
40 cl Bouillon de légumes
40 ml Vin blanc
0.5 Échalote
Parmesan
Bereiding
Stap 1 /5
Ajouter un filet d huile d olive dans la cuve. Ajouter l échalote et le riz jusqu à ce que le riz devienne translucide en mode dorer pendant 3mn
Stap 2 /5
Déglacez avec le vin blanc jusqu'à évaporation en mode doré pendant 2mn
Stap 3 /5
Versez le bouillon et faire cuire pendant 10mn en mode sous pression
Stap 4 /5
Pendant ce temps faire revenir les champignons. à part
Stap 5 /5
Ajouter les champignons et le parmesan à la fin de la cuisson pendant le maintien au chaud








