- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto aux champignons et safran
Risotto aux champignons et safran
- Totale tijd 32min
- 10min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
400 g Riz à risotto
300 g Champignons de Paris
1 Oignon
15 cl Vin Blanc
650 ml Eau
1 g Safran
1 cubes Bouillon de légumes
2 càs Huile d'olive
Sel
Poivre
100 g Parmesan
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer 650 mL de bouillon de légumes. Pendant ce temps, éplucher et émincer l' oignon et les champignons.
Stap 2 /5
Verser une cuillère à soupe d'huile d'olive dans la cuve et faire dorer les champignons. Retirer les champignons.
Stap 3 /5
Verser une nouvelle fois une cuillère à soupe d'huile d'olive dans la cuve et faire dorer l'oignon. Incorporer ensuite le riz et faites revenir pendant 2 minutes tout en remuant. Ajouter le vin blanc et laisser encore 2 minutes.
Stap 4 /5
Verser le bouillon de légumes ajouter le safran, puis salez et poivrez Faite cuire sous pression 15 minutes
Stap 5 /5
Enfin incorporer les champignons et le parmesan. Remuez. Servez sans attendre. Bon appétit






