- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto au Poulet , Champignons et vin blanc
Risotto au Poulet , Champignons et vin blanc
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
300 g Blanc de poulet
4 Oignons
250 g Riz de risotto
230 g Champignons
10 cl Vin blanc
40 cl Bouillon de volaille
Bereiding
Stap 1 /3
Dorer les oignons
Stap 2 /3
Dorer la viande de poulet
Stap 3 /3
Ajouter le riz jusqu’à ce qu’il devienne transparent. Ajouter le vin, le bouillon, les champignons. Fermer le Cookeo et cuire 14 minutes







