- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto au poivron, champignons et jambon
Risotto au poivron, champignons et jambon
- Totale tijd 23min
- 5min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
350 g Riz à rosotto
1 Oignon
1 Poivron jaune
200 g Champignons
200 g Dés de jambon blanc
10 cl Vin blanc
50 cl Eau
1 Cube de bouillon de légumes
1 càs Crème fraiche
Bereiding
Stap 1 /5
Faire dorer les oignons émincés pendant 2 min dans une c.à.s d'huile d'olive puis rajouter les poivrons et les champignons. Laisser dorer 5 minutes
Stap 2 /5
Ajouter le riz et le faire dorer pendant 2 minutes.
Stap 3 /5
Déglacer avec le vin blanc, mélanger puis ajouter l'eau et le bouillon de légumes.
Stap 4 /5
Faire cuire sous pression pendant 11 minutes
Stap 5 /5
Ajouter le jambon (ajuster la cuisson s'il le faut) puis la crème. Bien mélanger et servir. Bon appétit







