- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto à la tomate
Risotto à la tomate
- Totale tijd 12min
- 5min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
150 g riz arborio
2 càs huile d’olive
500 ml eau
2 échalotes
1 gousse d’ail
250 ml coulis de tomate
1 càs mascarpone
1 verre de vin blanc
sel
poivre
origan
1 demi oignon
Bereiding
Stap 1 /8
Émincer les échalotes et l’oignon. Presser l’ail.
Stap 2 /8
Mettre l’huile d’olive et faire revenir les échalotes, l’ail et l’oignon.
Stap 3 /8
Ajouter le riz et mélanger jusqu’à ce qu’il devienne translucide.
Stap 4 /8
Ajouter le vin et bien mélanger.
Stap 5 /8
Ajouter l’eau et le coulis de tomate.
Stap 6 /8
Passer en mode cuisson sous pression. Le temps de cuisson correspond à la moitié du temps indiqué sur votre paquet de riz (soit environ 7 minutes).
Stap 7 /8
Lorsque c’est cuit, bien mélanger. Ajouter le mascarpone.
Stap 8 /8
Assaisonner à votre guise avec de l’origan, du sel et du poivre.






