- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto à la tomate
Risotto à la tomate
- Totale tijd 21min
- 10min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
125 g De Riz arborio
240 g De Concassées de tomates
1 càc De Concentré de tomate
20 cl D’eau
1 Kub or
1 Oignon
1 càs D’huile d’olive
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Émincer l’oignon
Stap 2 /5
Diluer le kub or dans l’eau
Stap 3 /5
En mode doré, faire revenir l’oignon et le riz dans l’huile d’olive
Stap 4 /5
Une fois le riz translucide, ajouter la concassées de tomates, récupérer le colis restant dans la boîte avec un peu d’eau et l’ajouter dans la cuve, l’eau avec le kub or dilué, le concentré de tomate, sel et poivre.
Stap 5 /5
Cuisson sous pression 11 minutes





