- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto à la milanaise
Risotto à la milanaise
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz à rissoto
1 Oignon
150 ml Vin blanc
600 ml Eau
0.5 càc Safran (filaments)
90 g Parmesan
30 g Beurre
1.5 Bouillon cube volaille
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Tailler l’oignon
Stap 2 /6
Mettre le cookeo en mode rissoler moyen Mettre le beurre dans la cocotte Faire revenir l’oignon
Stap 3 /6
Ajouter le riz jusqu’à qu’il devienne translucide : 2-3 min
Stap 4 /6
Ajouter le vin blanc jusqu’à évaporation : 2-3 min Saler et poivrer
Stap 5 /6
Ajouter eau, safran et émietter le bouillon cube Mettre sous pression express pour 8 minutes
Stap 6 /6
Tailler ou râper le parmesan. Ajouter le parmesan et le faire fondre (si besoin mettre le programme mijoter moyen 3 minutes)








