- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto à la forestière & Boursin
Risotto à la forestière & Boursin
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 Ognions
250 g Champignons de Paris
500 g Poulet en dès
250 g Riz
1 Cube de bouillon de poulet
400 ml Eau
4 càs Boursin culinaire
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Émincer ognions en dès
Stap 2 /6
Couper les champignons en lamelles
Stap 3 /6
Faites doré l'ognion pendant 2 minutes Ensuite ajoutez-y le poulet en dès , dorez jusqu'à ce que poulet ne soit plus rosé.
Stap 4 /6
On ajoute les champignons en lamelles
Stap 5 /6
Ajoutez le riz et la suite des ingrédients : l'eau, le cube de bouillon, le sel et le poivre. Passez en cuisson sous pression pendant 10 min.
Stap 6 /6
Quand la cuisson sous pression est terminée ajoutez à la préparation 3 à 4 cuillère de boursin culinaire selon vos goûts. Mélangez le tout et c'est prêt! Bonne dégustation 🤤







