- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto à la carotte et au jambon
Risotto à la carotte et au jambon
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 càs Huile
1 Oignon
4 Carottes coupées en cube
4 Tranches de jambon coupées
300 g Riz à risotto
650 ml Eau
1 Cube bouillon volaille
20 cl Crème liquide
60 g Parmesan
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Mettre l’huile d’olive dans la cuve. Ajouter les oignons et les carottes. Mettre à dorer pendant quelques minutes.
Stap 3 /5
Ajouter le jambon, laisser dorer quelques secondes. Faire de même pour le riz. Après avoir attendu quelques secondes, ajouter l’eau avec le bouillon de volaille.
Stap 4 /5
Mettre en cuisson sous pression pendant 15 minutes.
Stap 5 /5
Ajouter la crème et le parmesan, bien mélanger.







