- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulpe à la galicienne
Poulpe à la galicienne
- Totale tijd 1u 40min
- 20min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 càs Vinaigre de xérès
4 càs Huile d'olive
1 càc Paprika
1 càc Sel
800 g Poulpe
1 l Eau
2 càs Vinaigre de cidre
1 feuille Laurier
1 càs Poivre noir
1 càs Gros sel
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Dans un bol, melanger le xérès, l'huile, le paprika, le sel et le poivre pour préparer votre sauce.
Stap 3 /5
Dans la cuve, déposer le poulpe. Verser l'eau, le vinaigre de cidre, le laurier, le poivre et le gros sel.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression
Stap 5 /5
Refroidir le poulpe et couper en fines tranches. Assaisonner avec la sauce.






