- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet sauce tomate et champignons
Poulet sauce tomate et champignons
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Blanc de poulet
1 Oignon
1 Gousse d’ail
2 càs Farine
100 ml Bouillon poulet
100 ml Vin blanc
1 Boite de tomates en cube
100 g Champignons
Sel
Poivre
Noix muscade
1 Feuille de laurier
Thym
Basilic
2 càs Beurre
Bereiding
Stap 1 /5
Faire revenir le poulet en mode dorer dans le beurre jusqu’à ce qu’il soit bien doré. Saler et poivrer puis réserver
Stap 2 /5
Rajouter dans la cuve l’oignon et l’ail pressé. Fariner le poulet pendant ce temps
Stap 3 /5
Remettre le poulet avec l’oignon et l’ail dans la cuve. Ajouter le bouillon, le vin, les tomates en cube, le basilic, le laurier, le thym, la noix de muscade, saler et poivrer. Ajouter les champignons coupés
Stap 4 /5
Lancer la cuisson sous pression 25 min
Stap 5 /5
Vérifier l’assaisonnement et lier la sauce à la maïzena si besoin. Accompagner de riz, pâtes grecques, purée ou frites







