- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet balsamique à la moutarde à l'ancienne
Poulet balsamique à la moutarde à l'ancienne
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
800 Bancs de poulet coued en morceaux
1 Oignon
2 càs Vinaigre balsamique
2 càc Moutarde de Charroux
1 Kub or
25 cl Eau
2 càc Raz el hanout
Bereiding
Stap 1 /2
Faire dorer oignons et poulet. Une fois dorés ajouter vinaigre basalmique pour déglacer
Stap 2 /2
Ajouter eau kub or raz el hanout et Moutarde de Charroux







