- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Kabeljauw à la Méditerranée
Kabeljauw à la Méditerranée
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
6 Kabeljauwfilets (ongeveer 150 per stuk)
75 g Ontpitte zwarte olijven
1 Citroen (sap en rasp)
1.5 tl Chilipoeder
2 teentje Fijngesneden knoflook
15 cl Balsamicoazijn
1.5 tl Olijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd de olijven in plakjes. Meng de olijven in een kleine kom met de citroenrasp, chilipoeder, knoflook, balsamicoazijn en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2 /5
Bestrijk de kabeljauw met citroensap en olijfolie.
Stap 3 /5
Plaats de kabeljauwfilets in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 4 /5
Zorg ervoor dat de vis goed gaar is; dit kan variëren afhankelijk van de grootte van de stukken. Verleng de tijd met een extra minuut, indien nodig, tot de vis gemakkelijk schilfert met een vork.
Stap 5 /5
Serveer de kabeljauw met de olijvenmix. Serveer met courgettefrietjes.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
